1. Home
  2. >
  3. Evenementen
  4. >
  5. Vijf redenen voor een...

Vijf redenen voor een feestje bij het Delirium Café Amsterdam

21-03-2017
c
Delirium Café Regulier

Ben jij binnenkort jarig? Wil je Over the Top gaan met je feest, maar niet in je eigen huis? Het Delirium Café Amsterdam is the place to ‘beer’, voor elk verjaardagsfeest, op iedere dag van de week. Er zijn veel redenen om jouw feest door ons te laten organiseren! Lees snel verder hoe wij de avond tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken.

1. Grootste bierassortiment

Wij hebben het grootste bierassortiment in Nederland. Iedere bierliefhebber kan bij ons zijn hart ophalen. Met ruim 500 verschillende bieren uit de hele wereld, zal iedereen een biertje vinden dat hij of zij lekker vindt. Natuurlijk kun je bij ons ook wijnen en frisdranken bestellen. En om te zorgen dat de alcohol niet meteen naar ieders hoofd stijgt, voorzien wij je gasten van een heerlijk bittergarnituur, minihamburgers, puntzakken friet of culinaire amuses.

2. Dansvloer

Het Delirium Café Amsterdam is uitgerust met een goede muziekinstallatie en de nodige discolampen. En daar maken we handig gebruik van op jouw feestje. Zodra je gasten in beweging komen, zetten wij de muziek een tandje harder en gaan de discolampen aan

3. In hartje Amsterdam

Location is everything. Delirium Café Amsterdam ligt in hartje Amsterdam, op slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station. Recht tegenover de parkeergarage van Hotel Mövenpick. Jouw gasten parkeren dus praktisch voor de deur. En met het spectaculaire uitzicht over het IJ, laat jouw feest een verpletterende indruk achter op je gasten!

4. Cadeau voor de jarige

Bij jarig zijn hoort een cadeautje. Jij krijgt van ons een grote fles Délirium bier. Het is aan jou of je hem ter plekke soldaat maakt, of dat je hem lekker thuis opdrinkt. Proost, op jouw verjaardag!

5. Gegarandeerd feest

We maken van jouw verjaardag gegarandeerd een feestje. Vooraf bespreken we jouw wensen en kijken we of het binnen onze mogelijkheden past. Themafeesten, uitbundige versieringen, feesten met je eigen muziek, alles kan en mag. Laat ons weten wat je wil en wij zorgen ervoor dat het gebeurt. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Wil je meer weten?

Wil je je verjaardag op een andere manier vieren? Je kan bij ons bijvoorbeeld ook een ‘Baantjer’ arrangement boeken voor jou en je gasten. Of je gasten uitdagen in een Bierquiz. Ook een Barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Is het Delirium Café Amsterdam op de datum van jouw keuze niet beschikbaar? Wij verhuren ook Café Loesje en Café Kootje. Beiden liggen naast het Delirium Café en kennen dezelfde mogelijkheden voor een knallend verjaardagsfeest.

Nieuwsgierig? Neem dan snel contact met ons op, om te zien hoe het Delirium Café Amsterdam jouw verjaardagsfeestje tot the ‘Birthday of the Year’ om kan toveren.