Wie is de Chef?

  1. Home
  2. >
  3. Specials
  4. >
  5. Wie is de chef

Details

=

€ 54,50 p.p. incl. btw

=
Min. 40 personen
Inclusief:
=
Speldiner met host
=
Driegangen diner
=

Locatiekosten

Wie is de chef?

Waar een paar jaar geleden niemand nog speltbrood had gegeten of als lunch een gezonde quinoa salade mee naar het werk nam, is gezonde voeding helemaal van nu! 
In deze game gaan jullie in teams de strijd aan met food  gerelateerde vragen en opdrachten terwijl de chef een heerlijk 3-gangen diner of buffet voor jullie verzorgd. Tussen de gangen door wordt het spel gespeeld! Diverse vragenrondes passeren de revue. Tijdens deze game worden de zintuigen geprikkeld en zijn er meerdere doe opdrachten! Van geblinddoekt kruiden raden tot een cloche vol producten waarvan de herkomst achterhaald dient te worden. De game duurt samen met het diner circa 3 uur en is interactief!

Driegangen diner

Tijdens het dinerspel verzorgen wij een driegangen diner met voor ieder wat wils. Als voorgerecht wordt er een proeversplank geserveerd die als een shared dining met vier personen wordt genuttigd. Aansluitend is er een keuze tussen vis, vlees of vegetarisch. Het diner wordt afgesloten met een petit grand dessert met zoetigheden van de chef. 

Vraag een offerte aan voor: Wie is de chef