Ik hou van Holland dinner game

  1. Home
  2. >
  3. Specials
  4. >
  5. Ik hou van Holland...

Details

=

€ 67,50 p.p. incl. btw

=

Min. 40 personen 

Inclusief:
=

Speldiner met host

=

Driegangen diner 

=

Hollands decor 

=

DJ 

=

Privé ruimte 

Ik hou van Holland Diner Game

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij onze Gameshow “Ik hou van Holland, A’dam en Bier”. Wie is vanavond de teamcaptain en welk team gaat er met de prijs en eeuwige roem weer huiswaarts? Dit spelprogramma is hilarisch, een echte sfeermaker en tevens geschikt voor teambuilding. Midden in het Hollandse decor dat wij verzorgen, testen jullie de kennis van ons land. Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met ongeveer 16 miljoen mensen? We spelen meerdere rondes in verschillende thema’s, dus iedereen komt aan de beurt. Er komen vragen over Nederland, Amsterdam en bier naar voren! Denk bijvoorbeeld aan de Filmpjes en Foto ronde, waarbij herkenbare situaties uit Nederland de revue passeren, Amsterdamse Smartlappen of herken de reclame van het biermerk! De quiz is interactief, hilarisch en bestaat uit veel doe opdrachten! Tijdens de Game wordt een smakelijk diner geserveerd. Ook kan het concept desgewenst als borrelprogramma of feestprogramma geboekt worden.

Dinermogelijkheden

Bij dit concept is een driegangen diner ingebrepen maar uiteraard behoort een buffet of gezellige barbecue ook tot de mogelijkheden. 
Daarnaast kan het concept worden uitgebreidt met een bekende host, thema gadgets en een drankarrangement. Onze evenementen organisatie denkt graag mee met jullie! 

Vraag een offerte aan voor: Ik hou van Holland dinershow