Over Delirium Café Amsterdam

Een speciaalbieren café in Amsterdam met passie voor bieren en passie om onze reguliere gasten en groepen het naar wens te maken. We staan open voor jouw wensen en die van andere gasten. Met een professioneel team op de vloer en op kantoor staan we je graag te woord en helpen we je verder aan het perfecte bier, maar ook aan een evenement met een persoonlijk tintje en oog voor detail.

500+ speciaalbieren

Schitterend uitzicht

750 event capaciteit

Bereikbaar met OV

Uitgebreide kaart

10 min. vanaf CS

Evenementenlocatie aan het ij

Delirium café Amsterdam

Events & Groepen

Naast onze reguliere bar beschikken we over twee sfeervolle besloten bars, met hun eigen terras: We kunnen gecombineerd evenementen tot 750 personen organiseren. Van borrels, buffet, proeverijen, themafeesten tot barbecues, alles is mogelijk.

Speciaalbier

Met meer dan 500 bieren op fles en 20 bieren op tap zijn wij het grootste speciaalbier café van Amsterdam. We organiseren diverse proeverijen en hebben een uitgebreid aanbod aan bier gerelateerde producten zoals bier & spijs combinaties, brouw workshops en een bierquiz.

Restaurant

Ons restaurant serveert snacks en diner. Of je nu even een tussendoortje wenst of een uitgebreid diner, we bieden het aan. Ons enthousiaste keukenteam staat graag voor onze gasten klaar. We hebben ook groepsarrangementen, zoals buffetten, walking dinner en barbecues.

Een uniek concept

Het unieke van Delirium Café Amsterdam is onze enorme bierkaart met een assortiment van meer dan 500 bieren op fles en 20 bieren van de tap. Onze bourgondische keuken, diverse bierarrangementen en twee privé af te huren Amsterdamse Cafés (Kootje & Loesje) maken ons verhaal compleet. Het concept is onderdeel van een succesvolle franchise keten met vestigingen die beroemd zijn in België, Rio de Janeiro, Tokyo, Frankrijk en Dubai. In Nederland openden wij de deuren van Delirium Café Amsterdam in september 2014. Inmiddels staan wij bekend als: The Place to Beer en genieten vele nationale en internationale gasten en groepen van onze bieren, hapjes en arrangementen!

Evenementenbureau in huis

Delirium Café Amsterdam beschikt tevens over een eigen evenementenbureau, waardoor wij een heel dagprogramma kunnen organiseren. Zo kun je het perfecte dagje Amsterdam beleven! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, groepsuitje, themafeest of op maat gemaakt arrangement. Daarnaast heeft het Delirium Café Amsterdam het grootste bierterras van Amsterdam met uitzicht over het IJ. Dat alles op slechts 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Ontdek de smaken van

Onze wereldberoemde Delirium Bieren