Wie wij zijn

Met meer dan 500 bieren op fles en 20 speciaalbieren op de tap zijn wij het grootste speciaalbieren café in Amsterdam. Ons naam ontleent zich aan ons huisbier Delirium Tremens. Naast de Delirium bieren, hebben wij een veelzijdige bierkaart met een internationaal karakter. Ons gastvrije team in de bediening vertelt jullie graag over onze bieren.

Ons speciaalbieren café ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van Amsterdam CS en is uitstekend bereikbaar. Ons overdekte terras een fantastisch uitzicht over het IJ. Het café en terras zijn ruim opgezet. We hebben voor mindervalide tevens aangepaste toiletten die rolstoeltoegankelijk zijn.Wij beschikken over een restaurant met een enthousiast keukenteam. Er is een uitgebreide kaart voor de borrel en diner. Daarnaast hebben wij ook groepsarrangementen, zoals buffetten, Walking Dinners en barbecues. Gastvrijheid, kwaliteit en professionaliteit zijn hierbij onze kernwaarden. We willen het onze gasten graag naar de zin maken.


Naast ons reguliere café hebben wij 2 sfeervolle privé ruimtes met eigen terras waardoor wij feesten tot 200 personen kunnen verzorgen. Ook is het mogelijk om de gehele locatie af te huren waardoor wij bedrijfsfeesten, barbecues, borrels en buffetten voor 500 personen kunnen organiseren welke tot in de puntjes verzorgd is. Ook is er een brouwerij waar wij workshops bierbrouwen in Amsterdam geven.image

Het unieke van Delirium Café Amsterdam is onze enorme bierkaart met een assortiment van meer dan 500 bieren op fles en 20 bieren van de tap. Onze bourgondische keuken, diverse bierarrangementen en twee privé af te huren Amsterdamse Cafés (Kootje & Loesje) maken ons verhaal compleet. Het concept is onderdeel van een succesvolle franchise keten met vestigingen die beroemd zijn in België, Rio de Janeiro, Tokyo, Frankrijk en Dubai. In Nederland openden wij de deuren van Delirium Café Amsterdam in september 2014. Inmiddels staan wij bekend als: The Place to Beer en genieten vele nationale en internationale gasten en groepen van onze bieren, hapjes en arrangementen!

Een speciaalbieren café in Amsterdam met passie voor bieren en passie om onze reguliere gasten en groepen het naar wens te maken. We staan open voor jouw wensen en die van andere gasten. Met een professioneel team op de vloer en op kantoor staan we je graag te woord en helpen we je verder aan het perfecte bier, maar ook aan een evenement met een persoonlijk tintje en oog voor detail.

Delirium Café Amsterdam beschikt tevens over een eigen evenementenbureau, waardoor wij een heel dagprogramma kunnen organiseren. Zo kun je het perfecte dagje Amsterdam beleven! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, groepsuitje, themafeest of op maat gemaakt arrangement. Daarnaast heeft het Delirium Café Amsterdam het grootste bierterras van Amsterdam met uitzicht over het IJ. Dat alles op slechts 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station.

Onze kernwaarden:

  • Wij staan open jouw wensen
  • Goede service en kennis van de bieren
  • Veelzijdig & professioneel met oog voor detail
  • Gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid

Alle rechten voorbehouden © ATTICIDEA.COM 2019