Over ons

Wie wij zijn

Met meer dan 750 bieren op fles en 20 speciaalbieren op de tap zijn wij het grootste speciaalbieren café in Amsterdam. Ons naam ontleent zich aan ons huisbier Délirium en naast deze bieren is er een veelzijdige bierkaart met een internationaal karakter. Ons gastvrije team in de bediening vertelt jullie graag over onze bieren.


Ons speciaalbieren caféligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en is uitstekend bereikbaar. Naast het cafébiedt ons overdekte terras een fantastisch uitzicht over Amsterdam. Het caféen terras zijn ruim opgezet. We hebben voor mindervalide tevens aangepaste toiletten die rolstoeltoegankelijk zijn.


Wij beschikken over een restaurant met een enthousiast keukenteam. Er is een uitgebreide kaart voor de lunch, borrel en diner. Daarnaast hebben wij ook groepsarrangementen, zoals buffetten, Walking Dinners en barbecues. Gastvrijheid, kwaliteit en professionaliteit zijn hierbij onze kernwaarden. We willen het onze gasten graag naar de zin maken.


Naast ons reguliere café hebben wij 2 sfeervolle privé ruimtes met eigen terras waardoor wij feesten tot 200 personen kunnen verzorgen. Ook is het mogelijk om de gehele locatie af te huren waardoor wij bedrijfsfeesten, barbecues, borrels en buffetten voor 500 personen kunnen organiseren welke tot in de puntjes verzorgd is. Ook is er een brouwerij waar wij workshops bierbrouwen in Amsterdam geven.image

Het unieke van het Délirium Café is onze enorme bierkaart met een assortiment van meer dan 750 biersoorten, een bourgondische keuken, diverse bierarrangementen en twee privé af te huren Amsterdamse Cafés : Kootje & Loesje. Het concept is onderdeel van een succesvolle franchise keten met vestigingen die beroemd zijn in België, Rio de Janeiro, Tokyo, Frankrijk en Dubai. In Nederland openden wij de deuren van Délirium Café Amsterdam in september 2014. Inmiddels staan wij bekend als: The Place to Beer en genieten vele nationale en internationale gasten en groepen van onze bieren, hapjes en arrangementen! Délirium Café Amsterdam beschikt ook over een eigen evenementenbureau, waardoor wij een heel dagprogramma kunnen organiseren. Zo kun je het perfecte dagje Amsterdam beleven! Daarnaast heeft het Délirium Café Amsterdam het grootste bierterras van Amsterdam met uitzicht op de IJ-Haven en zijn wij goed bereikbaar.

Een speciaalbieren café in Amsterdam met passie voor bieren en passie om onze reguliere gasten en groepen het naar wens te maken. We staan open voor jouw wensen en die van andere gasten. Met een professioneel team op de vloer en op kantoor staan we je graag te woord en helpen we je verder aan het perfecte bier, maar ook aan een evenement met een persoonlijk tintje en oog voor detail.

Met 20 speciaalbieren op de tap en inmiddels meer dan 750 op fles zijn wij een uniek caféin Amsterdam. Naast de bieren staat er een enthousiast keukenteam zodat je na de borrel ook kunt dineren in ons restaurant aan het IJ. En niet alleen binnen is het goed toeven maar ook op ons zeer ruime terras met 200 zitplaatsen met een geweldig uitzicht over het IJ en dat op 10 minuten wandelen vanuit het Centraal Station. Er zijn een tweetal gezellige groepsruimtes die wij verhuren waar ook een privé terras bij hoort. In de warmere maanden organiseren wij barbecues en in de wintermaanden leent onze locatie in centrum Amsterdam zich voor bedrijfsfeesten en themafeesten.

Company Values

  • Wij staan open jouw wensen
  • Goede service en kennis van de bieren
  • Veelzijdig & professioneel met oog voor detail
  • Gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid

Alle rechten voorbehouden © ATTICIDEA.COM 2018