Jingle Beats

  1. Home
  2. >
  3. Kerst & Winter
  4. >
  5. Jingle Beats in het...

Details

=

Vanaf €64,50 p.p. incl. btw

=

Vanaf 50 personen

Inclusief:
=
Stampotten Buffet met dessert
=
5 drankjes p.p. van de Hollandse Bar (bier, fris en wijn)
=
DJ o.b.v. van 4 uur
=
Jingle Beats kerstquiz
=
Privé Café & Terras
Een komische en onderhoudende Kerst muziekquiz onder leiding van een professionele quizmaster in combinatie met een heerlijk stampotten buffet? Beleef deze winterse avond bij het Delirium Café Amsterdam!

Locatie

Onze locatie is met haar centrale ligging in Amsterdam goed bereikbaar. Het Delirium Café Amsterdam is gevestigd aan het IJ op slechts vijf minuten loopafstand van het Centraal Station. Tram 26 stopt voor de deur en touringcars kunnen aan de overkant bij de Passengers Terminal parkeren. Tevens bevind zich hier een parkeergarages voor personen vervoer. Een voordeligere parkeergarage is Oosterdok dat op tien minuten lopen is gelegen.

Ontvangst

Bij aankomst zit de sfeer van het gezelligste feest van het jaar er al gelijk in. Je staat buiten en toch overdekt op ons terras. Vanuit een typisch winters chalet, die wij plaatsen op het terras, wordt er door de bartenders een heerlijk glas Delirium Noel of Glühwein geserveerd. Op ons terras staat tevens een speciale vuurkorf. Uiteraard mogen de marshmallows hiervoor niet ontbreken! Vanuit het gezellige café is de muziek al goed te horen.

Feest & Hapjes

Na het ontvangst gaat het hele gezelschap lekker naar binnen waar een heel privé café voor jullie ter beschikking staat. Dit maakt het mogelijk om eventueel wat banners of ander marketing materiaal van jullie bedrijf neer te zetten. Wij verzorgen een stampottenbuffet, die volledig aansluit bij deze winterse feestavond! Uiteraard serveren wij ook een heerlijk dessert, dus komen we later op de avond langs met Apfelstrudel! Na het diner start de kerst muziekquiz vol muziek, retro-vragen en vermakelijke weetjes onder leiding van een professionele quizmaster, voor de gelegenheid gekleed in feestelijke outfit. De vragen gaan over zangers, bandleden, bijzondere hits maar ook over minder bekende muzikale genres en leuke feitjes. In deze tijd van het jaar ligt de nadruk op allerlei kerst hits zoals ‘’Wham’’ en Mariah Carey’’. Uiteraard zijn er ook enkele doe opdrachten in de quiz verwerkt, waardoor de teambuilding toeneemt!

De kerstquiz wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Daarna gaan de voetjes nog even van de vloer op de bekende kerst hits. De muziek wordt verzorgd door een DJ die alle kerst hits gaat draaien er een echt feestje van maakt!

Dresscode

Uiteraard maakt een dresscode het feest compleet! Jullie zouden iedereen kunnen vragen met het thema rekening te houden of wij kunnen optioneel voor iedereen een leuke kerstmuts regelen. Op die manier is er gelijk een leuke verdeling van teams!

Het feestje uitbreiden?

Dit thema feest is volledig verzorgd maar uiteraard nog uit te breiden met extra mogelijkheden. Denk hierbij aan een poloraid hostess gekleed in een winterse outfit, fotograaf, entertainment en ook het uitdelen van kerstpakketten behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen jullie graag!

Vraag een offerte aan voor: Jingle Beats in het Delirium Café Amsterdam