I love Christmas

  1. Home
  2. >
  3. Kerst & Winter
  4. >
  5. I love Christmas

Details

=

Vanaf €92,50 p.p. incl. btw

=

Vanaf 50 personen

Inclusief:
=
Walking Dinner
=
3 uur durend Drankarrangement bier fris en wijn
=
Dj
=
Drankje & hapje
=
Thema Kleding
De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij onze Gameshow “I love Christmas” de speciale editie van de welbekend TV-show “Ik hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en welk team gaat er met de prijs en eeuwige roem weer huiswaarts? Dit spelprogramma is hilarisch, een echte sfeermaker en tevens een teambuilding programma! Midden in het kerst decor dat wij verzorgen, testen jullie de kennis van ons kikkerlandje en haar gewoontes tijdens de kerstperiode.

Op het moment dat jullie binnenlopen draait de DJ al de kersthit die elk jaar op nummer 1 staat, Wham met Last Christmas, zo zit de sfeer er direct in! De teams worden gesplitst in doormiddel van verschillende kerstdecoraties, zo heeft een team bijvoorbeeld kerstmutsen op, het ander team hoedjes met kerstboompjes of kerstballen. Wie durft de strijd met elkaar aan in deze onvergetelijke gameshow.

Het dinerspel bestaat uit een drietal rondes welke wordt afgewisseld met een uitstekend driegangen diner welke natuurlijk in deze tijd van het jaar in een kerstjasje is gestoken.

De rondes zijn zeer gevarieerd van filmpjes tot foto’s over kerstmis, kennisopdrachten, hintsopdrachten en uiteraard mag een karaoke ronde met kersthits niet ontbreken, waarbij er uit volle borst kan worden meegezongen. Alles draait om samenwerking en het lijkt zo makkelijk, maar dat valt toch tegen. De quiz is interactief, hilarisch en bestaat uit veel doe opdrachten!

Leuke extra’s bij het feest:

– Hostessen in kerst outfit
– Welkomstdrankje
– Polaroid service
– Organisatie

Vraag een offerte aan voor: I love Christmas