Video Bingo

  1. Home
  2. >
  3. Kerst & Winter
  4. >
  5. Christmas Video Bingo

Details

=

Vanaf €55,00 p.p. incl. btw

=

Vanaf 50 personen

Inclusief:
=
Dj
=
Presentator in kerst in kerststijl
=
Spelkaarten
=
Drankje & hapje
=
Leuke Kerstprijzen
Dé beste Kerst Muziekclips en Christmas Greatest Hits samen in één Video Bingo. Uiteraard ontbreken de klassiekers zoals ‘’Let is Snow’’ niet in deze Video Bingo. De Video Bingo is afgeleid van de originele bingo, alleen dan zijn de ballen vervangen door de Christmas Greatest Hits. Waar bingo niet helemaal meer van deze tijd is, is onze Video Bingo het nieuwste van het nieuwste. Wij spelen de kerstnummers af met een videoclip op het beeldscherm. De DJ heeft speciaal voor de kerst een kerstmuts op! Op de kaart staan de artiesten en de titels van de liedjes. Als er een kerstliedje wordt afgespeeld en het staat op je kaart kruis je het aan. Als er een rij ontstaat heb je VIDEO BINGO! Natuurlijk wordt er bij de Christmas Video Bingo gecheckt of deze bingo wel geldig is. Als dit niet zo is, moet er natuurlijk een tegenprestatie worden geleverd… Deze tegenprestatie wordt uitgevoerd in een feestelijk kerstkostuum!

Speel dit spel met je vrienden, collega’s of familie en win mooie kerstprijzen. Het is tegelijk een mooi kerstcadeau! En naar wens kunnen wij de prijzen duurder en exclusiever maken, zodat de strijd ook sterker wordt! Dit spel is voor iedereen geschikt, op elk moment van de dag en ook leuk als onderdeel van een feestavond. Uiteraard mogen jullie lekker meezingen en dansen op de kersthits die voorbij komen. Niets moet, alles mag! Samen maken we het tot een geweldig muzikaal feest!

Wij kunnen dit feestelijke programma uitbreiden met een heerlijke borrelhapjes, een lunch of diner.

Het feestje uitbreiden?

Dit thema feest is volledig verzorgd maar uiteraard nog uit te breiden met extra mogelijkheden. Denk hierbij aan een poloraid hostess gekleed in een winterse outfit, fotograaf, entertainment en ook het uitdelen van kerstpakketten behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen jullie graag!

Vraag een offerte aan voor: Christmas Video Bingo