Huur je eigen café

  1. Home
  2. >
  3. Huur je eigen café

Details

=
Vanaf €850,00
=
Groepen van 30 tot 750 personen
=
In elke ruimte audio en microfoon
=
Op aanvraag beamer en scherm
=
Opstellingen van zit tot sta maar ook vergaderopstellingen

Zaal huren in Amsterdam?

De perfecte locatie
Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een bedrijfsborrel, privédiner, proeverij, presentatie, workshop of feest? Dan is het concept: “Huur je eigen Café” bij uitstek geschikt voor jullie! Je kunt bij ons een privéruimte huren in Amsterdam, je verjaardag vieren of bijvoorbeeld een promotiefeestje in Amsterdam organiseren.

 

Zaalverhuur Amsterdam
We hebben naast onze reguliere café dat we ook verhuren op aanvraag, ook twee kleinere Amsterdamse borrelruimtes die we verhuren voor privé evenementen van uiteenlopende aard. Daarnaast kunnen in de maanden met goed weer ook evenementen op ons terras worden georganiseerd. In de binnenruimtes kunnen 400 personen worden ontvangen en met het terras erbij zelfs meer dan 750 gasten.

Mogelijkheden en opstellingen
Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij het café kunnen aanpassen naar jullie wens. Van theater opstelling tot borrel en van dineropstelling tot vergadering. Informeer naar de mogelijkheden, zodat jij binnenkort ook een privéruimte kunt huren in Amsterdam! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en staan voor je klaar.

Omzetgarantie
In je eigen café kunnen wij onder andere een bierproeverij, bierquiz, diner of borrel organiseren. Maar de deuren staan ook open voor verjaardagen, vergaderingen, games en feestavonden. We werken enkel met een omzetgarantie vanaf € 850,- per ruimte per dagdeel, welke kan worden ingevuld met hapjes & drankjes naar wens. Alle feesten in Amsterdam zijn vanaf nu een groot succes als je deze op onze locatie laat plaatsvinden.

Zakelijke doeleinden
Ook voor de zakelijk markt die eens wat anders wilt zijn wij geschikt. Een plenaire sessie in ons reguliere café met vervolgens break out sessies in de kleinere ruimtes. Op maat stellen we een vergaderarrangement samen zodat er zorgelooos vergaderd kan worden.  

Flexibele decoratie & inrichting bij het huren van een zaal

We hebben standaard diner meubilair en statafels. Maar we denken graag mee over een meer thematische aankleding van de ruimtes. Zo hebben we in het verleden al onze locatie geheel gehuld in Halloween sfeer, gingen de voetjes van de vloer op een Ibiza style feest met witte aankleding en lounge banken en heeft er een compleet aprés ski feest met houten standjes, ski’s en winterkleden plaatsgevonden. In overleg kijken we graag naar de mogelijkheden. 

Vraag een offerte aan voor: Huur je eigen café