• Entertainment & Services

  • Entertainment & Services

  • Entertainment & Services

Entertainment & services

DJ
Een DJ op een feest of evenement is de sfeermaker van de avond! Onze DJ maakt van jullie feest of evenement een swingende avond. De prijs van onze allround DJ is gebaseerd op 4 uur en inclusief geluidsapparatuur en DJ booth.

Hollandse Zanger
Muziek is een belangrijke factor voor een feest of evenement. Onze Hollandse zanger laat het gehele publiek uit zijn dak gaan met talloze Hollandse hits! De Hollandse zanger verzorgd 2 keer een optreden van 30 minuten.

Polaroid Hostess
Onze representatieve hostess maakt foto’s van jullie onvergetelijke feest of evenement. Een polaroid foto wordt direct geprint en meegegeven aan de gasten. Naast een stukje entertainment, is het een blijvende herinnering aan jullie feest of evenement. De hostess zal 2 uur aanwezig zijn op de avond en rond de 100 polaroid foto’s maken!

Saxofonist
Saxofonist Saxojoe is al meer dan tien jaar één van de meest geliefde saxofonisten van Nederland. Door zijn ervaring weet Saxojoe precies hoe hij een feestje omtovert tot één groot feest. Saxojoe staat niet alleen bekend om zijn waanzinnige saxofoonspel, maar ook om zijn enthousiasme en de hoge entertainmentwaarde waarmee hij op ieder feest speelt. Saxojoe verzorgd 2 optredens van 30 minuten verzorgen.

Stand-up Comedian
Wij hebben de meest hilarisch stand-up comedians voor jullie feest of evenement. Een comedyshow met lachgarantie met drie top comedians uit het segment. De show duurt één uur. De show kan ook op maat worden geschreven, deze prijs varieert afhankelijk van jullie wensen!

Tafelgoochelaar
Met onze goochelaar weet je zeker dat de gasten top entertainment kunnen verwachten. De goochelaar maakt veel interactie met z’n publiek. Deze ras entertainer zorgt voor een unieke mix van goochelen, mind-reading en zakkenrollen. Op energieke wijze weet hij tijdens elk soort feest of evenement de gasten van de ene verbazing in de andere te brengen. De tafelgoochelaar verzorgt een optreden van 2 uur.

Amsterdams typetje
Dit Amsterdamse typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. De gasten hebben binnen no-time een glimlach op hun gezicht door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. De duur van het optreden ligt rond 1 uur en er zijn verschillende typetjes mogelijk!

Paula Leek
Paula van Leek begon op haar 7de al met muziek. Door de jaren heen is ze een bekende verschijning geworden. In 2010 deed Paula mee gedaan aan de talentenshow The Voice of Holland, waar zij tot de battle reikte. Paula begeleidt zichzelf op de digitale piano of digitale vleugel, afhankelijk van de ruimte. Het repertoire varieert van eigentijdse luisterliedjes tot aan bekende rockballads. Paula leek verzorgt een optreden van 3 keer 40 minuten.

Fotograaf
Onze professionele fotograaf heeft al jarenlange ervaring met het maken van foto’s op een feest of evenement. De prachtige foto’s zorgen voor een blijvende herinnering van feest of evenement. De prijs is gebaseerd op 2,5 uur fotograferen tijdens jullie feest of evenement.

Bierboekje
Ons bierboekje is een leuke toevoeging aan jullie feest of evenement. In de bierboekjes staan leuke en interessante vragen over bier. Test je bierkennis en ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie! Lever de boekjes in bij één van onze bartenders en overhandig de prijs aan de winnaar!

Délirium geschenk
Na afloop van jullie feest of evenement kan er een Délirium geschenk worden meegegeven aan de gasten. Dit geschenk bevat verschillende gadgets van het Délirium Café Amsterdam zoals een bierglas, sleutelhanger, lanyard of een liter fles bier. Dit geschenk laat de gasten nog lang herinneren aan jullie feest of evenement.

Hostessen
De hostesses van het Délirium café zorgen voor extra services en zijn een leuke toevoeging aan een feest of borrel. Het team van gastvrije en enthousiaste dames kent de locatie op haar duimpje en staan altijd klaar. De dames kunnen worden ingezet voor: Registratie, uitlopen van cateringhapjes of bijvoorbeeld uitdelen van relatiegeschenken.


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle rechten voorbehouden © ATTICIDEA.COM 2019