• Winter Wonderland

  • Winter Wonderland

  • Winter Wonderland

  • Winter Wonderland

Winter Wonderland Amsterdam

Beleef een bijzondere avond in Winter Wonderland! Deze avond voert u mee naar een fantastische feestavond met als hoofdthema Winter & Kerst.

Ontvangst
Op ons terras worden jullie feestelijk ontvangen door de kerstmeisjes. Er wordt een heerlijk kruidig biertje van ouderwets receptuur uitgeserveerd. Op ons terras staan tevens brandende fakkels, die zorgen voor een Winterse sfeer.

Feest & Hapjes
Eenmaal binnen komen jullie in een Winterse wereld terecht. Warme kleuren overheersen en de ruimte is prachtig aangekleed met winterse kleden, kerstballen en een grote sneeuwpop. Jullie ontdekken dat deze avond in het teken staat van onverwachte ontmoetingen en een gezellig samenzijn. Tijdens de avond wordt een uitgebreid buffet verzorgd met heerlijke gerechten zoals een groente lasagne, gerookte zalm, gevulde eieren, kalkoenfilet en een feestelijk dessert! Daarnaast vloeit de drank rijkelijk. Daarnaast wordt er divers entertainment aangeboden zoals onze wandelende sneeuwman en onze hostessen die met Polaroid camera’s lopen om jullie ook op de gevoelige plaat vast te leggen! 

Op deze avond is er uiteraard een passende muzikale omlijsting. Onze saxophonist en DJ nemen jullie graag mee voor een ongekend Jazz avontuur. Pianist & Zangeres Paula Leek mag op dit Winterse feest niet ontbreken. In 2010 deed Paula mee aan de talentenshow The Voice of Holland, waar zij tot de battle reikte. Paula begeleidt zichzelf op een witte piano. Het repertoire varieert van eigentijdse luisterliedjes tot aan bekende rockballads. Deze avond in stijl van Winter Wonderland is er één om niet snel te vergeten.

Dresscode
Uiteraard maakt een dresscode het feest compleet! Jullie zouden iedereen kunnen vragen met het thema rekening te houden of wij kunnen optioneel voor iedereen een leuke kerstmuts regelen.

Optioneel
Dit thema feest is volledig verzorgd maar uiteraard nog uit te breiden met extra mogelijkheden. Denk hierbij aan een fotograaf en het uitdelen van kerstpakketten behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen jullie graag!


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle rechten voorbehouden © ATTICIDEA.COM 2019