• Onze Bierproeverijen

  • Onze Bierproeverijen

  • Onze Bierproeverijen

  • Onze Bierproeverijen

Bierproeverijen in Amsterdam

Onze bierproeverijen zijn ideaal voor vrienden uitjes, zakelijke groepen en families die zin hebben in een informele middag in combinatie met heerlijke speciaal bieren. Gedurende 1,5 uur ontvang je één voor één een proefglaasje van 15 cl. In totaal krijgen jullie vijf speciaal bieren te proeven. Om de smaak van de bieren goed naar voren te laten komen, wordt er bij ieder biertje een smaakmaker geserveerd in de vorm van kleine hapjes. Daarna volgt een korte uitleg over het bier van onze bartender. De proeverij is verder op eigen gelegenheid, maar als jullie vragen hebben, kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen. Deze proeverij is in drie verschillende categorieën te boeken. Wij hebben namelijk de proeverijen Basic, Mix & Match en De Luxe. Wil je ook met een groep gebruik maken van onze workshop bier brouwen of van onze proeverijen? Dan horen wij dat graag van je!

Hieronder lichten we de proeverijen kort aan je toe:

Bierproeverij “Basic”
Proeverij Brons is onze standaard proeverij. Hier krijg je vijf bieren van de tap, die door ons zijn samengesteld.

Bierproeverij Brons p.p. € 17,50 incl. BTW (geen minimale deelname)

Bierproeverij “Mix & Match”
Proeverij Zilver bestaat ook uit bieren van de tap, maar hier mag je zelf de bieren samenstellen en kun je kiezen uit alle 20 bieren die wij op de tap hebben op dat moment. Wij hebben in principe altijd dezelfde bieren op de tap, op vijf na. Per maand wisselen er vijf bieren bij ons op de tap.

Bierproeverij Zilver p.p. € 23,50 incl. BTW (te boeken vanaf 15 personen)

Bierproeverij “De Luxe”
De bierproeverij Goud is een exclusieve proeverij, waarbij er een selectie gemaakt wordt van vijf mooie bieren die wij op fles hebben staan. Ook is er een bierspecialist aanwezig die een uitgebreide uitleg geeft over elk biertje en over de gehele proeverij. Er wordt een selectie gemaakt van vijf mooie bieren die wij op fles hebben staan. Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aan bod. Denk aan brouwprocessen, geschiedenis van bijzondere bieren, biertypes en hoe moet je nu eigenlijk een echt biertje proeven?

Bierproeverij Goud p.p. € 29,50  incl. BTW (te boeken vanaf 20 personen)


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alle rechten voorbehouden © ATTICIDEA.COM 2019