Groepen & events

Het Delirium Café Amsterdam onderscheidt zich door een enorm assortiment van meer dan 500 bieren op fles en 20 op tap, afwisselende borrelprogramma’s, bierarrangementen en een ruim groepsaanbod. Wekelijkst worden er bij Delirium Café Amsterdam verschillende groepsarrangementen georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borrel of een bedrijfsfeest. Bekijk hieronder ons groepsaanbod.

Huur je eigen café

Bier Activiteiten

Borrels

Diner & buffet

Feesten

Specials

Kerst & Winter

Per seizoen

Arrangementen voor groepen in Amsterdam

Het Delirium Café Amsterdam onderscheidt zich door een enorm assortiment van meer dan 500 bieren op fles en 20 op tap, afwisselende borrelprogramma’s, bierarrangementen en een ruim groepsaanbod. Ook heeft het Delirium Café de beschikking over twee privéruimtes voor evenementen en een eigen microbrouwerij. Er is een overdekt terras aanwezig aan het IJ, daardoor kunnen wij het hele jaar door onze gasten van dienst zijn.

Er is een breed aanbod aan arrangementen, met voor ieder wat wils! Zo leent het Delirium Café Amsterdam zich uitstekend voor een informele borrel, een interactief dinerspel, een verjaardagsfeest, netwerk event of een geheel verzorgde feestavond. Het Delirium Café concept biedt een grote diversiteit aan cateringarrangementen, geschikt voor een smaakvolle lunch, diverse borrelhapjes, barbecues, maaltijd vullende snacks, buffetten en diners. Onze arrangementen kunnen geheel naar wens worden aangepast of aangevuld.