Oktoberfest 

  1. Home
  2. >
  3. Feesten
  4. >
  5. Oktoberfest

Details

=

€ 89,50 p.p. incl. btw

=

Min. 40 personen 

Inclusief:
=
Buffet
=
3 uur durend drankarrangement bier, fris en wijn
=
Thema-aankleding en inrichting
=
DJ en hostessen
=
Privé café

Oktoberfest

Trek de Lederhosen maar aan, kom naar het Delirium Café en beleef de charme van het alom bekende bierfeest: het Oktoberfest. Het feest begint al op ons terras waar onze hostessen in Duits Dirndl pakje klaar staan met een goudgeel aperitief. Onze groepsruimtes zijn voor dit feest geheel in stijl aangekleed met bierbanken, lange tafels en de bierpullen mogen natuurlijk niet ontbreken. Een avond zingen, deinen, drinken en proosten tijdens onvervalste Duitse (en Nederlandstalige) schlagers.
Er staan op de tafels bierworstjes, zodat er direct iets te knabbelen is. De muzikale invulling wordt verzorgd door een DJ of een Bayerische kapelle, naar gelang jullie wens. Gedurende de avond presenteren wij culinaire hoogstandjes uit ‘ de Duitse Küche’. Onze chef staat bij de indoor grill klaar en de alom bekende bratwurst mag op dit festijn niet ontbreken. Wie zich op sportieve wijze met de andere gasten wil meten, kan deelnemen aan diverse typisch Duitse spelen. Wat te denken van spijkerslaan, bierpulschuiven en boomstamzagen. Een onvergetelijk feest met voor ieder wat wils.

Thema aankleding 

Deze avond is niet compleet zonder een stijlvolle aankleding. Onze locatie past hier met de eigen sfeer geheel bij aan.
We plaatsen houten meubilair met de bekende blauw witte kleden, we zorgen voor een mooie terras aankleding en de pullen mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
We kunnen naar wens nog een uitgebreider pakket aanbieden op basis van een door u aangegeven budget. 

Vraag een offerte aan voor: Oktoberfest