Italiaanse avond in Amsterdam

  1. Home
  2. >
  3. Feesten
  4. >
  5. Italiaanse avond

Details

=
€114,50 p.p. incl. btw
=
Vanaf 30 personen
Inclusief:
=
Italiaans buffet
=
Tafelgoochelaar
=
Hostess
=
DJ
=
Drankarrangement
=
Thema-aankleding

Italiaans genieten

Een Italiaanse avond in het Delirium café! Genietend van verschillende Italiaanse gerechten geserveerd in buffetvorm met bijpassende speciaal bieren, jezelf even wanen in het mooie Italië. Tafeltjes met rode ruitjes gevuld met pizza’s, kaarslicht, een plankje meloen met Italiaanse ham en bijpassende biertjes! De ingrediënten die je voor deze avond nog hebt!

Jullie worden ontvangen met een heerlijk speciaal biertje met bruschetta die worden uitgedeeld door de hostesses die volledig in Italiaanse stijl gekleed zijn. De DJ draait lekkere beats met een Italiaans tintje en de tafelgoochelaar zit gelijk al in zijn rol door je van de ene in de andere verbazing te laten vallen. Wanneer het buffet wordt geopend kunnen jullie gaan genieten van verschillende heerlijke gerechten zoals pasta bolognese, pizza punten en stukjes meloen met ham. Naarmate de avond nadert is er de ruimte om met de voeten van de vloer te gaan en de avond swingend af te sluiten!

Leuke avond met entertainment aan het IJ

Onze Italiaanse avond is een arrangement dat zeer geschikt is voor grote groepen vanaf 30 personen. Er is voor ieder wat wils: van lekker rustig zitten en genieten van hapjes tot los gaan op lekkere muziek van de DJ.

Vraag een offerte aan voor: Italiaanse avond