Halloween feest in Amsterdam?

  1. Home
  2. >
  3. Feesten
  4. >
  5. Halloween

Details

=
Vanaf €87,50 (incl. btw)
=
Vanaf 50 personen
Inclusief:
=
Walking Dinner
=
Drankarrangement (3 uur)
=
Reuzen pompoen met polaroid service
=
Decoratie

Halloween Themafeest

De gasten worden ontvangen door heksen die onheilspellende, onverstaanbare spreuken uitspreken. Een griezelig begin van de avond. De gasten ontvangen van deze heksen een vreemd uitziend drankje in een reageerbuisje, jullie avond vol horror is begonnen. Wanneer de gasten de locatie zien vallen ze van de ene in de andere verbazing. De locatie is prachtig aangekleed in Halloween style met heksenhoeden, pompoenen, spinnenwebben en skeletten. Na de ontvangst lopen onze hostessen in heksenkostuum rond met hapjes en geniet men van een walking dinner in style welke uiteraard niet compleet is zonder een smakelijke pompoensoep.

Een DJ zorgt voor de muzikale invulling en de Hit Thriller van Michael Jackson mag uiteraard niet ontbreken. Wie durft er mee te dansen als de zombies het feest overnemen? Gedurende de avond worden de gasten vermaakt door een table magician, die zorgt voor de ‘magic touch’ door uw gasten aan tafel te verrassen met zijn trucs! Ook verwelkomen jullie een reuzepompoen tijdens deze Halloween. Ga op de foto samen met deze reuzepompoen en neem het aandenken mee naar huis. Een griezelige en gezellige avond met voor ieder wat wils.

Leg de leukste momenten vast

Foto’s zijn herinneringen. Daarom is er tijdens jullie Halloween feest een polaroid service aanwezig om de leukste momenten vast te leggen met een authentiek plaatje.

Vraag een offerte aan voor: Halloween