Apres Ski Feest

  1. Home
  2. >
  3. Feesten
  4. >
  5. Apres Ski

Details

=
€ 87,50 p.p. incl. btw
=
Min. 30 personen
Inclusief:
=
Walking Dinner buffet
=
Hostess & DJ
=
Thema decoratie
=
Drankarrangement (3 uur)

Winters feestje in Amsterdam?

Bij deze Apres Ski Party zit de sfeer er gelijk in. Met een sfeervolle ontvangst op ons overdekte terras, wordt u door onze hostess in winterse outfit verwelkomt. Vanuit een winters chalet serveren onze bartenders een winters bier of voor de liefhebbers gluhwein. Het overdekte terras is sfeervol aangekleed en op de achtergrond is de Après Ski muziek al hoorbaar en de fakkels en vuur ton waar marshmallows kunnen worden geroosterd maken het plaatje compleet. Het feest kan beginnen.

Het feest wordt hierna binnen voortgezet. De DJ, gekleed in Après ski stijl staat al lekker te draaien met echte Après ski hits. Ga samen met uw collega’s los op “Ich bin Anton aus Tirol” en “Ich bin wie du’’! Het thema past perfect in onze bruine kroeg, die wij voor de gelegenheid extra decoreren met ski’s, lange tafels, een grote sneeuwpop en andere echte Après Ski items. En dan is het tijd voor het diner. Wij verzorgen een Walking Dinner met smakelijke happen maar een Duits Buffet in de stijl van het thema behoort ook tot de mogelijkheden. De ruimte is in stijl gedecoreerd met een sneeuwpop en ski attributen, zelfs een wollig kleedje zal niet ontbreken. Optioneel kunnen wij diverse games organiseren zoals een skilattenrace, sjoelen, XL spellen, spijkerslaan, op de foto met de sneeuwpop. Een avond vol gekkigheid welke jullie niet snel zullen vergeten.

Dansen alsof je op Wintersport bent?

De DJ zal tijdens het Apres Ski feest alle Wintersport klassiekers draaien. Van bescheiden meezingers tot de foutste hits: je hoort ze allemaal.

Vraag een offerte aan voor: Apres Ski