Feesten in Amsterdam

Locatie voor feesten tot 500 personen

Een bedrijfsfeest of familiefeest organiseren in Amsterdam? Dat kan bij het Delirium Café aan het IJ. Een gezellig en ontspannen evenement waar je samenkomt met vrienden, familie of collega’s. Samen genieten van hapjes, drankjes en zelfs een volledig driegangen menu. Wil je het feest uitbreiden met een DJ, hostess of polaroid dames? Daar helpen wij graag bij.  Je kunt kiezen uit één van onze samengestelde feesten of een feest op maat organiseren.

Beer, BBQ, Beats

Bourgondisch Festijn

Oktoberfest

Halloween

Apres Ski

Italiaanse Avond

Van een gezellige bourgondische avond tot een themafeest tot een feest op maat. Bij Delirium Café Amsterdam organiseer je jouw ideale bedrijfsfeest. Wij beschikken over drie privé af te huren ruimtes: Kootje, Loesje en ons reguliere café. Zo kun je een feest organiseren van 30 tot 500 personen.

Het hele jaar genieten van feesten op ons grote terras

Ons grote terras is overdekt en daardoor het hele jaar te gebruiken voor een bedrijfsfeest. In de zomer staat er altijd een briesje en is er voldoende schaduw en in de winter zetten wij een aantal heerlijke heathers op het terras voor bijvoorbeeld een Apres Ski feestje.

Borrels

Gezellig samen borrelen in Amsterdam met vrienden, familie of collega’s? Dan is Delirium Café Amsterdam the place to be(er). Je kunt bij ons terecht voor alles van een bierproeverij tot uitgebreid borrelarrangement.