Groepen & Events op 1,5 meter

  1. Home
  2. >
  3. Events & groepen op...

Details

=

Maximaal 50 personen 

=

Zittende opstelling op 1,5 meter

Inclusief:
=

Zie arrangement 

Groepen & Events op 1,5 meter

Onze locatie is ruimtelijk opgezet, heeft meerdere ruimtes met eigen voorzieningen en een van de grootste terrassen in Amsterdam. Hierdoor kunnen events momenteel tot 50 personen doorgang vinden en hierbij wordt de 1,5 meter gehandhaafd.

Bij de samenstelling van het aanbod houden wij uiteraard rekening met de voorschriften van het RIVM en zijn er extra hygiëne maatregelen met betrekking tot het uitserveren van het eten van kracht. Het merendeel van ons groepsaanbod is nog steeds mogelijk met inachtneming van de maatregelen.

We lichten hier nog eens extra een aantal van deze mogelijkheden toe.

Tijdens de corona maatregelen hebben wij de omzetgarantie van onze ruimtes verlaagd naar € 1.250,00 inclusief btw. Indien u een ruimte zoekt voor minder dan 30 personen geldt een omzetgarantie van € 850,00 inclusief btw. 
Binnen de omzetgarantie kunt u naar eigen wens uw dranken en hapjes arrangement samenstellen uit ons aanbod. 

Afgestemd aanbod 

Bedrijfsborrel
Gezellig borrelen met collega’s! Na maanden thuiswerken kom je gezellig op onze locatie bij elkaar voor een informele borrel.  Er staan statafels met zitgelegenheid waardoor men wel de geldende 1,5 meter in acht neemt. Tijdens de borrel geniet men een proeverij van een drietal speciaalbieren. Uiteraard kan er desgewenst ook wijn of fris worden geserveerd. Daarnaast worden er per tafel smakelijke happen geserveerd zoals borrelplanken met kaas, worst en snacks. Ook de brood met dips en de nacho’s ontbreken niet. Wat later op de avond gaan we rond met kleine zakjes friet. Een heerlijke avond met een fantastisch uitzicht over het ij en de skyline van Amsterdam Noord! De verzorgde bedrijfsborrel is inclusief een proeverij met drie speciaalbieren, aansluitend een 2 uur durend drankarrangement en de hapjes.
De totale duur van de borrel is 3,5 uur. Kom je ook genieten met jouw collega’s nu dit weer kan?

Verjaardagsfeest aan het IJ
Is jouw huis te klein voor een gezellig feest tijdens de corona maatregelen. Ons privé café Kootje niet!
Een café waar je met 30 personen een onvergetelijk verjaardagsfeest kunt vieren. Het cafeetje is van alle gemakken voorzien zoals een geluidsinstallatie, bar, eigen toiletgroep en verlichting. Uiteraard bieden wij dit familiefeest geheel verzorgd aan met hapjes en drankjes.
Bij binnenkomst staan er zoutjes en nootjes op de tafel. Vervolgens gaan we rond met een kaas & worst assortiment en mag een late night snack niet ontbreken! Tijdens de vier uur durende avond zijn vijf drankjes per persoon en hapjes inclusief.

BBB- barbecue
Barbecueën is bij ons altijd mogelijk tot eind oktober, ook met een spatje regen doordat wij een overdekt terras hebben. Jullie hebben op ons terras een aparte gedeelte met toegang tot je eigen privé café aan het IJ. Deze avond draait het om de drie B’s! Beer, bites en barbecue!
Ons terras is sfeervol ingericht met diverse zitjes en statafels. Onze kok staat op veilige afstand achter de barbecue. De avond begint met een welkomstbiertje en lekkere snacks. Terwijl iedereen elkaar begroet gaat de barbecue aan met heerlijke vlees- en visgerechten.  Terwijl je geniet van het smakelijke eten zorgt ons personeel voor een gezellig achtergrondmuziekje wat de avond compleet maakt!

 

Vraag een offerte aan voor: Events & groepen op 1,5 meter