• Rolstoelvriendelijk biercafé Amsterdam

 
Rolstoelvriendelijk biercafé in Amsterdam


Ben je rolstoelafhankelijk, dan moet je iedere keer weer diep nadenken waar je terecht kunt voor een drankje of hapje. Al snel denk je aan cafés of restaurants waar je eerder bent geweest. Hoe was toen je ervaring en was de locatie rolstoelvriendelijk genoeg? Het kan een belemmering vormen om naar een café of restaurant te gaan waarvan je weet dat deze niet is ingericht op rolstoel gebruikers.

Rolstoelvriendelijk restaurant Amsterdam
Ben je op zoek naar je nieuwe Place to Beer die geschikt is voor een rolstoel gebruiker? Het Délirium Café Amsterdam is een rolstoeltoegankelijke locatie aan het IJ in Amsterdam. Het beschikt over een ruime MIVA toilet (mindervaliden) en is geheel drempelvrij. Daarnaast kun je Het Délirium Café makkelijk bereiken. Je komt er door de lift te nemen naast de tramhalte van Muziekgebouw Bimhuis.

Prachtig uitzicht over het IJ
Je merkt al dat het Délirium Café perfect is ingericht op rolstoelers. Zo kun je toch genieten zonder zorgen. Proef er een van de 720 verschillende bieren of geniet van de huisgemaakte gerechten en borrelhapjes. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het IJ waar je boten voorbij ziet varen. Een unieke locatie in hartje Amsterdam met het grootste bierassortiment in Nederland.

Nieuwsgierig? Kom eens langs in ons restaurant!


Add Comment

All Rights Reserved © ATTICIDEA.COM 2019