• Delirium Café Amsterdam viert internationale vrouwendag

Delirium Café Amsterdam viert internationale vrouwendag

Op 8 maart 2019 is het internationale vrouwendag en dat wordt door alle Delirium Café’s wereldwijd gevierd. Dus ook in Amsterdam. Jaarlijks brouwt de Delirium brouwerij, Huyghe, in België het Deliria bier om de internationale vrouwendag te steunen. De Deliria wordt speciaal gebrouwen door vrouwen, voor vrouwen.

In 2019 wordt met het brouwen van dit mooie bier het goede doel Think Pink gesteund. Zo kan Brouwerij Huyghe haar steentje bijdragen aan extra onderzoeken naar borstkanker.

Check het evenement op Facebook.

Deliria Ladies Night in Amsterdam

Zoals gezegd, viert Delirium Café Amsterdam internationale vrouwendag op 8 maart. Tijdens deze Ladies Night gaat het Deliria Bier voor het eerst op tap. Wij willen alle vrouwelijke bezoekers graag in het zonnetje zetten. Daarom krijg je als vrouw een gratis snack bij iedere Deliria.

Gratis T-shirts voor vrouwen die ons café bezoeken op 8 maart. Op = Op

Tijdens Ladies Night geven wij een aantal Delirium T-shirts weg aan dames die als eerste ons café bezoeken. Het enige dat je hoeft te doen om het T-shirt te mogen houden, is een leuke foto van jezelf met het shirt maken en deze op Facebook of Instagram te plaatsen. Vergeet ons niet te taggen!

 

Introductie Deliria Bier op 8 maart

Het zware blonde bier van 8,5% heeft een licht blonde kleur en een romige schuimkraag. Een aangenaam sprankelend koolzuurgehalte zorgt voor een zachte, ronde smaakbeleving. Het aroma is zeer evenwichtig met een fruitige, bloemige achtergrond en een eerste impressie van chardonnay dat evolueert naar een kruidig, mild hoparoma. De volle smaak is fijn uitgebalanceerd met fruitige tonen van appel en chardonnay druiven. Deliria heeft een mooi, milde bitterheid in de afdronk en een prachtig, rond mondgevoel met een mooie evolutie.

 


Add Comment

All Rights Reserved © ATTICIDEA.COM 2019