Corona maatregelen

25-05-2020

Er zijn in het reserveringstraject en in en om het café diverse maatregelen getroffen om de RIVM voorschriften op te volgen en onze zaak op een verantwoorde en gastvrije manier te openen. Indien u direct wenst te reserveren kan dat hier.

Reserveringstraject
– Er dient vooraf gereserveerd te worden waarbij op de dag van bezoek contact met u wordt opgenomen om een gezondheidscheck te doen volgens de normen van het RIVM.
– Reserveren is mogelijk via de website. We werken de eerste weken na de opening met drie tijdsblokken waarbinnen gereserveerd kan worden.
Tijdsblok 1: 15.00 uur tot 17.30 uur
Tijdsblok 2: 17.45 uur tot 19.45 uur
Tijdsblok 3: 20.00 uur tot 23.00 uur
Er zijn vooraf een drietal arrangementen te reserveren. Vanwege de getroffen maatregelen is het reserveren van een van deze drie arrangementen verplicht. Indien deze niet aansluiten bij uw wensen werken we met een omzetgarantie binnen het reserveringstijdsblok van € 17,50 per persoon inclusief btw. Ook is er een aangepaste menukaart waarmee we opstarten.
– Vanwege de 1,5 meter afstand kunnen wij 2 personen per tafel plaatsen. Reserveert u met meer personen dan reserveren wij meerdere tafels voor u. Indien het een gezamenlijk huishouden betreft mogen deze wel samen aan een tafel plaatsnemen. Geef dit aan bij het maken van de reservering.
– Bij het aannemen van de reserveringen houden wij een maximaal aantal gasten aan per tijdsblok van 30 personen.
– Ons terras is zodanig ingericht dat er enkel zitmogelijkheid is waarbij de 1,5 meter eis in acht wordt gehouden. Voor het terras is het maken van een reservering niet verplicht en wordt er niet gewerkt met de tijdsblokken en de minimale garantie.

Hygiëne maatregelen
– Het café en terras zijn ingericht op de 1,5 meter eis.
– Er zijn hygiëne punten gemaakt met desinfectie producten.
– Het café en terras zijn voorzien van aanwijzingsborden en markeringen.
– Er is een afzonderlijke rookhoek waar voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden.
– Er wordt extra schoongemaakt.
– Vanwege de 1,5 meter eis hebben we dienstverleningspunten ingericht waar er besteld en afgehaald kan worden. Hier zijn schermen aangebracht voor bescherming van de gasten en ons personeel.
– Medewerkers houden onderling 1,5 meter afstand tot elkaar en medewerkers die rondlopen in de zaak dragen een mondkapje en handschoenen.
– We vragen onze gasten om per pin/contactloos te betalen. De betaalterminals worden regelmatig schoongemaakt.
– Ten aanzien van onze leveranciers houden wij de 1,5 meter in acht en daarnaast vinden levering plaats bij de deur.
– In ons keuken zijn extra hygiëne maatregelen getroffen. Medewerkers dienen elke 30 minuten hun handen te wassen en werken met een mondkapje.