Bierproeverijen Amsterdam

  1. Home
  2. >
  3. Bier activiteiten
  4. >
  5. Bierproeverijen

Details

=

Vanaf €20,00 per persoon

=
Vanaf 1 persoon
Inclusief:
=
5 speciaalbieren
=
Inclusief smaakmakers

Onze bieren proeven?

Onze bierproeverijen zijn ideaal voor vrienden uitjes, zakelijke groepen en families die zin hebben in een informele middag in combinatie met heerlijke speciaal bieren. Gedurende 1,5 uur ontvang je één voor één een proefglaasje van 15 cl. In totaal krijgen jullie vijf speciaal bieren te proeven. Om de smaak van de bieren goed naar voren te laten komen, wordt er bij ieder biertje een smaakmaker geserveerd in de vorm van kleine hapjes. Daarna volgt een korte uitleg over het bier van onze bartender. De proeverij is verder op eigen gelegenheid, maar als jullie vragen hebben, kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen. Deze proeverij is in drie verschillende categorieën te boeken. Wij hebben namelijk de proeverijen Basic, Mix & Match en De Luxe. Wil je ook met een groep gebruik maken van onze workshop bier brouwen of van onze proeverijen? Dan horen wij dat graag van je!

Basic

Proeverij Basic is onze standaard proeverij. Hier krijg je vijf bieren van de tap, die door ons zijn samengesteld.

€20,00 ex. btw. p.p.
Minimaal aantal personen: 1

Direct reserveren (tot 8 personen)

Mix & Match

Proeverij Mix & Match bestaat ook uit bieren van de tap. Bij deze proeverij mag je zelf kiezen welke van de 20 tapbieren je wilt proeven. Zo stel je samen je eigen bierproeverij samen. Onze huisbieren staan vast op tap, maar wij hebben ook bieren die wekelijks wisselen. Zo kun je meerdere keren een bierproeverij doen, maar met andere bieren.

€24,50 ex. btw. p.p.
Minimaal aantal personen: 15

De Luxe

De bierproeverij De Luxe is een exclusieve proeverij, waarbij er een selectie gemaakt wordt van vijf mooie bieren die wij op fles hebben staan. Ook is er een bierspecialist aanwezig die een uitgebreide uitleg geeft over elk biertje en over de gehele proeverij. Er wordt een selectie gemaakt van vijf mooie bieren die wij op fles hebben staan. Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aan bod. Denk aan brouwprocessen, geschiedenis van bijzondere bieren, biertypes en hoe moet je nu eigenlijk een echt biertje proeven?

€29,50 ex. btw. p.p.
Minimaal aantal personen: 20

Alles leren over exclusieve bieren

Is een standaard bierproeverij niet genoeg? Dan is bierproeverij De Luxe iets voor jou. Eén van onze bierspecialisten is aanwezig bij de bierproeverij om alles te vertellen over de bijzondere bieren die je gaat proeven.

Vraag een offerte aan voor: Bierproeverijen