Bier & Burgers

  1. Home
  2. >
  3. Bier activiteiten
  4. >
  5. Bier en Burgers

Details

=
Vanaf €28,50 (incl. btw)
=
Vanaf 15 personen
Inclusief:
=
1 speciaalbiertje
=
2 muntjes (bier, fris, wijn)
=
1 Delirium Hamburger

Geniet van speciaalbier en ambachtelijke hamburgers

Een avondje uit hoeft niet ingewikkeld te zijn om te slagen. Bier en burgers zijn al sinds jaar en dag de perfecte en onmisbare combinatie. Een combinatie die garant staat voor een geslaagde avond! Kom je gezellig voor een vrijdagmiddagborrel met collega’s of juist met een paar vrienden het weekend vieren? Het kan bij ons allemaal! Laat het ons horen en wij regelen het graag voor je in Amsterdam!

Onze bartender staat voor je klaar met een heerlijk speciaalbiertje van de tap naar keuze. Ga je voor een fris blond biertje of trap je de avond meteen af met een flinke tripel? Met ons brede assortiment, vind je vast en zeker jouw ideale match. Daarnaast ontvang je nog twee drankmunten, die je zelf kunt besteden aan een heerlijk drankje uit ons Hollandse assortiment (wisselend Kronenburg of Heineken bier, wijn of frisdrank).

Culinaire hamburger

Culinair zullen we je ook zeker niet teleurstellen, onze homemade burger is er één om voor terug te komen! De echte burger is weer terug van weggeweest en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daar waar voorheen een simpele burger al gauw voldeed, wordt nu het kaf van het koren gescheiden! Laat het watertanden maar beginnen…

Vraag een offerte aan voor: Bier en Burgers