SAIL Amsterdam 2015 - Délirium Café Amsterdam

SAIL Amsterdam 2015

Beleef Sail 2015 van 19 t/m 23 augustus bij het Délirium Café Amsterdam! Vanaf het overdekte terras en vanuit onze café’s heb je uitzicht op vier bijzondere TallShips die bij ons voor de deur komen te liggen. Op slechts 5 minuten van het Centraal Station is de bereikbaarheid ideaal en tram 26 stopt vlak voor de deur. Dagelijks om 22:30 uur is er vanuit Stichting Sail een vuurwerkspektakel.

Op 19 augustus vindt de Sail-In plaats, de spectaculaire binnenkomst van de ruim 60 deelnemende Tallships! Op ons terras, dat plaats biedt aan driehonderd gasten, kan je deze prachtige optocht eerste rangs aanschouwen onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje! Afhankelijk van het weer en de windstroom verwachten wij dat de Tallships tussen 13.00 uur en 14.00 uur binnen komen varen. Is het minder mooi weer? Dan zit u bij ons grotendeels overdekt!

menukaartMenu tijdens SAIL

Tijdens SAIL hebben we een aangepaste menukaart. Kijk snel verder om te zien welke heerlijke borrelhapjes, lunch- en dinergerechten we serveren!

>> Bekijk hier onze aangepaste menukaart tijdens SAIL

 

VIP-tafel-2VIP tafel tijdens de Sail-IN

Tijdens de Sail-In is het mogelijk om een tafel te reserveren bij het Délirium Café Amsterdam. De ruim 60 tall ships die deze negende editie deelnemen aan Sail 2015 zijn dan in een geweldige parade te aanschouwen! Tall ships uit de hele wereld komen naar Amsterdam om dit Nautische feest te vieren en dat is bij het Délirium Café Amsterdam te zien.

Geniet van het prachtige uitzicht in combinatie met een heerlijke lunch.

>> Klik hier voor meer info over een VIP tafel

 

privé-verhuur

Privé verhuur tijdens Sail

Een privé café en terras tijdens Sail, dat is mogelijk! Bij het Délirium Café Amsterdam heb je een geweldig uitzicht en kan je in een eigen café met terras genieten van het spektakel op het water. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk!

>> Klik hier voor meer info over privé verhuur tijdens Sail

helikoptervluchtHelikoptervlucht tijdens SAIL 2015

Tijdens Sail bieden wij de unieke ervaring om in de directe omgeving van Amsterdam een helikoptervlucht te maken. Dat is een beleving die je niet snel zal vergeten! Met deze activiteit maak je zeker indruk bij personeel of relaties!

>> Klik hier voor meer info over een helikoptevlucht tijdens Sail

 

schepen

Informatie schepen Sail 2015

Bij Délirium Café Amsterdam heeft u tijdens SAIL de unieke mogelijkheid om maar liefst 4 tall ships te bewonderen. Ze liggen namelijk bij ons voor de deur! Het gaat om de volgende tall ships:

– de motorzeilklipper “RWS1” (voorm. “Noord Holland”)
– het Edwardian classic yacht “Duet”
– de schitterende klassieker “White Dolphin”
– het klassieke stuurhuis jacht “KIM”

>> Klik hier voor meer info over de schepen van SAIL 2015