Feestje? Zaalhuur in Délirium Café Amsterdam

Huur je eigen Café ‘Kootje’

 
Deel met je vrienden
Huur je eigen Café ‘Kootje’
Huur je eigen Café ‘Kootje’
Huur je eigen Café ‘Kootje’

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een bedrijfsborrel, privé diner, proeverij, presentatie, workshop of feest? Dan is het concept: “Huur je eigen Café” bij uitstek geschikt voor jullie!

Begin april 2015 is het Délirium Café Amsterdam uitgebreid en opende Café Kootje haar deuren naast het huidige café. Kootje is het kleine broertje van Délirium en heeft maar liefst 11 typische Nederlandse bieren op de tap. De inrichting van dit Amsterdamse café is sfeervol en intiem, waardoor vele groepen zich hier thuis voelen. Lokaal Kootje is geschikt voor groepen tot 50 personen en het privé terras met uitzicht over het IJ en de mogelijkheid tot het aanmeren met de boot in combinatie met het grote aantal speciaal bieren, maken het café uniek!

Lokaal Kootje en zijn bartenders maken het onze gasten graag naar hun zin en daarom is het café van alle moderne gemakken voorzien, zoals een beamer met scherm voor presentaties, voetbal en bijvoorbeeld onze Bierquiz. Tevens is het café uitgerust met een goede internet verbinding en een professionele karaoke set. Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij het café kunnen aanpassen naar jullie wens. Van theater opstelling tot borrel en van dineropstelling tot vergadering. Informeer naar de mogelijkheden!

In jouw eigen café  kunnen wij o.a. een Bierproeverij, Bierquiz, diner of borrel organiseren. Maar de deuren staan ook open voor verjaardagen, vergaderingen, games en feestavonden. Wil jij je eigen invulling geven aan Kootje? Vraag dan nu een offerte aan!

Huur je eigen Café: voor een minimale bar omzet van €750,-  is Kootje vier uur van jou.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor de zaalhuur bij Délirium Café? Neem dan via het onderstaand contactformulier contact met ons op.

Geslacht: