Workshop bierbrouwen - Délirium Café Amsterdam

Workshop bierbrouwen

 
Deel met je vrienden
Workshop bierbrouwen
Workshop bierbrouwen
Workshop bierbrouwen
Workshop bierbrouwen

Een uniek concept dat bijna nergens anders te boeken is! Je eigen bier brouwen!

Het Délirium Café heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en is druk in de weer geweest voor een uniek concept met een speciale ruimte waar dit geboekt kan worden. Onze eigen Bier Brouwerij!

Je wordt ontvangen door onze bierbrouwer die allereerst uitlegt wat jullie allemaal gaan doen. Zo gaat hij het hele proces af: het schroten en maischen, filteren, kruiden toevoegen en dan nog het leukste en belangrijkste van allemaal: het proeven! De workshop duurt bij elkaar circa 4 uur. Aangezien er een aantal wacht processen in de workshop zitten is het perfect te combineren met een vergadering of een lekker diner! Ook is er tijd om je eigen etiket te ontwikkelen, want wie zijn eigen bier brouwt wilt natuurlijk ook zijn eigen logo!

Tijdens de workshop worden alle kneepjes van het echte brouwers-vak toegelicht en is er uiteraard ruimte voor vragen! Nadat je alle processen bent doorgelopen en je je eigen gebrouwen biertje hebt geproefd wordt het bier in een gisttank gegoten en kan het na 6 weken worden gebotteld en voorzien van het eigen ontworpen etiket.

Wat onze brouwruimte zo speciaal maakt is dat er ook een barbecue is ingebouwd voor binnen! Dit betekent dat je het hele jaar bij ons kunt bierbrouwen en barbecueën tegelijkertijd! Zo kan je je eigen hamburger maken en worden de frites en salades er bij geserveerd. Een leuke activiteit die tussen het brouwen door kan worden uitgevoerd!

De workshop is inclusief:
* Brouwruimte met brouwinstallatie
* Professionele bierbrouwer
* Materialen & ingrediënten
* Drie consumpties per persoon
* Gemengd bittergarnituur

**PRIJSOPGAVE BIERBROUWEN**

 Aantal personen  Prijs incl. 6% BTW  Prijs excl. 6% BTW
Vanaf 12 personen € 64,50 per persoon € 59,51 per persoon

De arrangementprijs is gebaseerd op een minimale deelname van 12 personen

 

Iedere 2e zaterdag OF zondag van de maand organiseren wij nu ook Workshops op inschrijven! Dit hoeft dus niet in groepsverband en kan dus ook in je eentje! Schrijf je in via onderstaand formulier!

 

Geslacht: