Winter Wonderland - Délirium Café Amsterdam

Winter Wonderland

 
Deel met je vrienden
Winter Wonderland
Winter Wonderland
Winter Wonderland

Beleef een bijzonder kerstfeest in de stijl van Winter Wonderland! Deze avond voert u mee naar een fantastische feestavond met als hoofdthema Winter & Kerst.

Ontvangst

Op ons terras worden jullie feestelijk ontvangen door de kerstmeisjes. Er wordt een heerlijk kruidig biertje van ouderwets receptuur uitgeserveerd. Op ons terras staan tevens brandende fakkels, die zorgen voor een Winterse sfeer.

Feest & Hapjes

Eenmaal binnen komen jullie in een Winterse wereld terecht. Warme kleuren overheersen en de ruimte is prachtig aangekleed met winterse kleden, kerstballen en een grote sneeuwpop. Jullie ontdekken dat deze avond in het teken staat van onverwachte ontmoetingen en een gezellig samenzijn. Tijdens de avond wordt een uitgebreid buffet verzorgd met heerlijke gerechten zoals een groente lasagne, gerookte zalm, gevulde eieren, kalkoenfilet en een feestelijk dessert! Daarnaast vloeit de drank rijkelijk. Daarnaast wordt er divers entertainment aangeboden zoals onze wandelende sneeuwman en onze hostessen die met Polaroid camera’s lopen om jullie ook pp de gevoelige plaat vast te leggen!

Op deze avond is er uiteraard een passende muzikale omlijsting. Onze saxophonist en DJ nemen jullie graag mee voor een ongekend Jazz avontuur. Pianist & Zangeres Paula Leek mag op dit Winterse feest niet ontbreken. In 2010 deed Paula mee aan de talentenshow The Voice of Holland, waar zij tot de battle reikte. Paula begeleidt zichzelf op een witte piano. Het repertoire varieert van eigentijdse luisterliedjes tot aan bekende rockballads. Deze avond in stijl van Winter Wonderland is er één om niet snel te vergeten.

Deze avond worden jullie daarnaast op kleine verassingsjes getrakteerd. Zo verblijden onze hosessen jullie gedurende de avond met kleine rubuskubussen met bedrijfslogo, mogen de Christmas crackers niet ontbreken en doen de fortune cookies kleine voorspellingen voor de gasten.

** PRIJSOPGAVE FEESTAVOND**

De betaling vindt plaats middels een factuur vooraf.

Aantal personen Prijs p.p. incl. BTW Prijs p.p. excl. BTW
51 tot 60 personen € 120,00 € 104,50
61 tot 70 personen € 109,11 € 95,50
71 tot 80 personen € 100,04 € 88,00
81 personen of meer € 93,99 € 83,00
Geslacht: