Wie is de Chef? - Délirium Café Amsterdam

Wie is de Chef?

 
Deel met je vrienden
Wie is de Chef?
Wie is de Chef?
Wie is de Chef?

Waar een paar jaar geleden niemand nog speltbrood had gegeten of als lunch een gezonde quinoa salade mee naar het werk nam, is gezonde voeding helemaal van nu! Nieuwe recepten, heerlijk lunchen op de zondag, uitgebreide diners met vrienden & collega’s en tv programma’s die in het teken staan van eten en drinken, het is tegenwoordig niet meer weg te denken!

In deze game gaan jullie in teams de strijd aan bij food en drinks gerelateerde vragen en opdrachten terwijl de chef een heerlijk 3-gangen diner of buffet voor jullie verzorgd. Tussen de gangen door wordt het spel gespeeld! Elk team heeft een teamcaptain aangewezen die herkenbaar is aan een koksmuts en een teamnaam wordt bedacht. Diverse vragenrondes passeren de revue. Hoeveel kaas eet een gemiddelde Nederlander in een jaar? En hoeveel calorieën zitten er in een bitterbal? Maar ook vragen als: ‘Hoeveel namen van chef-koks kun je noemen zonder een fout te maken en hoeveel sterren restaurants telt Nederland?’ Maar dat is nog lang niet alles. Tijdens deze game worden de zintuigen geprikkeld en zijn er meerdere doe opdrachten! Van geblinddoekt kruiden raden tot een cloche vol producten die geraden moeten worden. Ook moet er geproefd en gevoeld worden! Kortom een culinair spel, met diverse verassingen! Uiteraard is de gouden pollepel inzetbaar als bonusmateriaal.

De game duurt samen met het diner circa 3 uur en is interactief! 
 
De kosten voor dit arrangement zijn alleen voor de game en kunnen worden gecombineerd met ons 3-gangen menu of één van de buffetten. Dranken kunnen op factuur of jullie kunnen een keuze maken uit één van onze drankenarrangementen.

 

** PRIJSOPGAVE WIE IS DE CHEF **

Aantal personen Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
Vanaf 40 personen € 49,50,- per persoon € 44,07 per persoon

De arrangementprijs is gebaseerd op een minimale deelname van 40 personen

Geslacht: