Oktoberfest - Délirium Café Amsterdam

Oktoberfest

 
Deel met je vrienden
Oktoberfest
Oktoberfest
Oktoberfest

Trek de Lederhosen maar aan, kom naar het Delirium Cafe en beleef de charme van het alombekende bierfeest: het Oktoberfest.

Het feest begint al op ons terras waar onze hostessen in Duits Dirndl pakje klaar staan met een goudgeel aperitief. Onze groepsruimtes zijn voor dit feest geheel in stijl aangekleed met bierbanken, lange tafels en de pullen bier mogen natuurlijk niet ontbreken. Een avond zingen, deinen, drinken en klinken op onvervalste Duitse (en Nederlandstalige) schlagers. De bartenders staan uiteraard in stijl voor u klaar in Lederhosen en de hostessen lopen rond met Polaroid camera’s om deze avond op de gevoelige plaat vast te leggen. Er staan op de tafels bierworstjes zodat er direct iets te knabbelen is.

De muzikale invulling wordt verzorgd door een DJ of een bayerische kapelle, naar gelang uw wens. Gedurende de avond presenteren wij culinaire hoogstandjes uit ‘ de Duitse Küche’. Onze chef staat bij de Indoor grill klaar en de alombekende bratwurst mag op dit festijn niet ontbreken. De act die deze avond compleet maakt is de “Richtige” HEINO. Richtig Heino brengt in zijn 30 minuten durende Heino show, louter de beste hits van Heino; meezingers van weleer passeren de revue; Blau blüht der Enzian, Braun-schwarz is der Hazelnuss, La Montanara en vele andere golden oldies. Hoewel; deze nummers komen nog dagelijks op radio en tv voorbij en worden luidkeels meegezongen door jong en oud. Opperste feeststemming gegarandeerd! Wie zich op sportieve wijze met de andere gasten wilt meten, kan deelnemen aan diverse typisch Duitse spelen. Wat te denken van spijkerslaan, bierpulschuiven en boomstamzagen… Een onvergetelijk feest met voor ieder wat wils.

Het Oktoberfest is inclusief:
– Duits buffet en 3 uur durend drankarrangement bier, fris en wijn
– Thema-aankleding en inrichting met houten banken en tafels
– DJ
– Hostessen in dirndl outfit en Polaroid Camera’s
– Organisatie

** PRIJSOPGAVE **

Aantal personen Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
Van 40 tot 60 personen € 92,50 per persoon € 80,00 per persoon
Van 60 tot 80 personen € 80,00 per personen € 69,62 per persoon
Van 80 tot 120 personen € 73,00 per personen € 63,60 per persoon

 

Geslacht: