Huur je eigen Café 'Loesje' - Délirium Café Amsterdam

Huur je eigen Café ‘Loesje’

 
Deel met je vrienden
Huur je eigen Café ‘Loesje’
Huur je eigen Café ‘Loesje’
Huur je eigen Café ‘Loesje’

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een bedrijfsborrel, privé diner, proeverij, presentatie, workshop of feest? Dan is het concept: “Huur je eigen Café” bij uitstek geschikt voor jullie!

Begin augustus 2015 is het Délirium Café Amsterdam wederom uitgebreid en opende Café Loesje haar deuren achter Café Kootje. Het thema van dit derde café is de brug. Loesje is letterlijk gelegen onder de brug en daar hebben wij het decor en de bar op aangepast! Het is de brug van de Piet Heinkade ter hoogte van de Passengers Terminal.

De inrichting van dit Amsterdamse café is sfeervol en intiem, waardoor vele groepen zich hier gelijk thuis voelen. De ruimte is gemakkelijk in te delen voor het spelen van games, voor buffetten, themafeesten, verjaardagen en diners. Daarnaast is het café uitermate geschikt voor moorddiners, escape diners en een smartlappenworkshop. Afhankelijk van de gewenste opstelling, is er ruimte voor 60 personen.

Café Loesje is van alle moderne gemakken voorzien, waaronder een beamer met scherm voor presentaties, een goede internet verbinding en er zijn mogelijkheden voor een professionele muziekinstallatie. Het café beschikt tevens over een eigen entree, eigen toiletgroep en het is mogelijk om per boot te arriveren.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij het café kunnen aanpassen naar jullie wensen. Van theater opstelling, tot borrel en van dineropstelling tot vergadering. Informeer naar de mogelijkheden!

Door de zalen Kootje & Loesje met elkaar te verbinden, ontstaat er één grote ruimte voor zeker 120 personen in borrel opstelling. Dus ook voor dergelijk grote groepen hebben wij nu dubbele mogelijkheden.

Wil jij je eigen invulling geven aan Loesje? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan!

Voor een minimale bar omzet van €750,- o.b.v. vier uur privé huur is Café Loesje af te huren. Voor een minimale bar omzet van €1500,- o.b.v. vier uur privé huur zijn Café Kootje en Café Loesje samen af te huren.

Geslacht: