Halloween Party - Délirium Café Amsterdam

Halloween Party

 
Deel met je vrienden
Halloween Party
Halloween Party
Halloween Party

Een griezelig begin van de avond. De gasten worden ontvangen door heksen die onheilspellende, onverstaanbare spreuken uitspreken.

De gasten ontvangen van deze heksen een vreemd uitziend drankje in een reageerbuisje, jullie avond vol horror is begonnen. Wanneer de gasten de locatie zien vallen ze van de ene in de andere verbazing. De locatie is prachtig aangekleed in Halloween style met heksenhoeden, pompoenen, spinnenwebben en skeletten. Na de ontvangst lopen onze hostessen in heksenkostuum rond met hapjes en geniet men van een walking dinner in style welke uiteraard niet compleet is zonder een smakelijke pompoensoep.

Een DJ zorgt voor de muzikale invulling en de Hit Thriller van Michael Jackson mag uiteraard niet ontbreken. Wie durft er mee te dansen als de zombies het feest overnemen? Gedurende de avond worden de gasten vermaakt door een table magician, die zorgt voor de ‘magic touch’ door uw gasten aan tafel te verrassen met zijn trucs! Ook verwelkomen jullie een reuzepompoen tijdens deze Halloween. Ga op de foto samen met deze reuzepompoen en neem het aandenken mee naar huis. Een griezelige en gezellige avond met voor ieder wat wils.

Dit Halloween feest is inclusief:
– Walking Dinner en 3 uur durend drankarrangement bier, fris en wijn
– Thema-aankleding
– DJ
– Hostessen in heksen outfit
– Welkomstdrankje in reageerbuisje
– Reuzepompoen met polaroid service
– Table Magician voor drie uur
– Organisatie

** PRIJSOPGAVE **

Aantal personen Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
Van 40 tot 60 personen € 112,50 per persoon € 97,36 per persoon
Van 60 tot 80 personen € 97,00 per personen € 84,16 per persoon
Van 80 tot 120 personen € 84,50 per personen € 73,82 per persoon
Geslacht: