Extra Services op jouw event! - Délirium Café Amsterdam

Extra Services op jouw event!

 
Deel met je vrienden
Extra Services op jouw event!
Extra Services op jouw event!
Extra Services op jouw event!
Extra Services op jouw event!

Het Délirium Café Amsterdam beschikt over extra services. Hieronder staat een kleine opsomming van onze mogelijkheden!

Merchandise De dienbladen, glazen, t-shirt, bieropeners en cadeaupakketten van Délirium zijn erg in trek. Via onze webshop en in het Délirium Café zijn verschillende artikelen te koop.
Ook kunnen wij er na een feestavond voor zorgen dat er voor alle aanwezigen een leuk biercadeaupakket klaar staat! Informeer naar de mogelijkheden!
Decoratiepakket Vieren jullie een verjaardag in het Délirium Café, een jubileum feest, Ibiza Party, Hollandse avond of noem maar op, dan kunnen wij een decoratiepakket verzorgen.
Dit stellen wij per aanvraag en thema op maat samen en sturen wij graag met een sfeeroverzicht per e-mail naar jullie toe.
Feest- en eventmaterialen In Café Kootje beschikken wij over professionele discolampen en een rookmachine. Deze zijn bij te huren voor een totaalbedrag van € 50,- incl. 21% BTW.
Ook een beamer en scherm zijn aanwezig en kunnen in alle zalen worden opgebouwd. De kosten voor deze set bedragen € 75,- incl. 21% BTW.
Fotograaf Onze professionele fotograaf heeft jarenlange ervaring met het maken van foto’s op een feest of evenement. De prachtige foto’s zorgen voor een blijvende herinnering van feest of evenement.
De prijs is gebaseerd op 2,5 uur fotograferen tijdens jullie feest of evenement. De kosten bedragen € 453,75 incl. 6% BTW.
Bierboekje Ons bierboekje is een leuke toevoeging aan jullie feest of evenement. In de bierboekjes staan leuke en interessante vragen over bier. Test je bierkennis en ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie! Lever de boekjes in bij één van onze bartenders en overhandig de prijs aan de winnaar!
Kosten € 6,50 per boekje incl. 21% BTW.
Entertainment Per thema kunnen wij een gehele offerte op maat samenstellen! Wij kunnen ons echter voorstellen dat jullie al wat inspiratie wensen? Entertainment artiesten die regelmatig bij het Délirium Café Amsterdam over de vloer komen zijn: Saxofonist | DJ | Polaroid girls | Candy girls | Illusionist | Karikatuur tekenaar | Graffiti kunstenaars | Pianiste | Hollandse zanger | Accordeonist
Geslacht: