Bierproeverij Brons in Amsterdam - Delirium Cafe Amsterdam

Bierproeverijen

 
Deel met je vrienden
Bierproeverijen

Deze bierproeverijen zijn ideaal voor vrienden uitjes, zakelijke groepen en families die zin hebben in een informele middag in combinatie met heerlijke speciaal bieren. Gedurende 1,5 uur ontvang je één voor één een proefglaasje van 15 cl. In totaal krijgen jullie vijf speciaal bieren te proeven. Om de smaak van de bieren goed naar voren te laten komen wordt er bij ieder biertje een smaakmaker geserveerd in de vorm van een klein hapjes. Daarna volgt een korte uitleg over het bier van onze bartender. De proeverij is verder op eigen gelegenheid, maar als jullie vragen hebben, kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen.

Deze proeverij is in drie verschillende categorieën te boeken. Wij hebben de proeverijen Basic, Mix & Match en De Luxe.

Bierproeverij “Basic”
Proeverij Basic is onze standaard proeverij. Hier krijg je 5 bieren van de tap die door ons zijn samengesteld.

Bierproeverij “Mix & Match”
Proeverij Mix & Match bestaat ook uit bieren op de tap die je zelf mag samenstellen, hierbij kan je kiezen uit alle 20 bieren die wij op de tap hebben. Iedere maand wisselen er vijf bieren bij ons op de tap. De overige 15 staan vast.
Bierproeverij Mix & Match is te boeken vanaf 15 personen

Bierproeverij “De Luxe”
Bierproeverij De Luxe is een exclusieve proeverij waarbij er een selectie gemaakt wordt van vijf mooie bieren die wij op fles hebben staan. Ook is er een bierspecialist aanwezig die een uitgebreide uitleg geeft over elk biertje en de gehele proeverij aanwezig is. Er wordt een selectie gemaakt van vijf mooie bieren die wij op fles hebben staan. Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aan bod. Denk aan brouwprocessen, geschiedenis van bijzondere bieren, biertypes en hoe moet je nu eigenlijk een echt biertje proeven.
Bierproeverij Goud is te boeken vanaf 20 personen

Bierproeverijen Prijs incl. BTW Prijs excl. BTW
Bierproeverij Basic € 17,50 per persoon € 14,46 per persoon
Bierproeverij Mix & Match € 23,50 per persoon € 19,42 per persoon
Bierproeverij De Luxe € 29,50 per persoon € 24,38 per persoon

 

Geslacht: