Après Ski Feest - Délirium Café Amsterdam

Après Ski Feest

 
Deel met je vrienden
Après Ski Feest
Après Ski Feest
Après Ski Feest
Après Ski Feest

Ontvangst
Zodra de gasten bij ons arriveren zit de sfeer er gelijk in! De ontvangst kan plaatsvinden op ons overdekte terras waar onze hostess in winterse outfit jullie zal verwelkomen. Dit zorgt direct voor het winterse sfeertje! We starten met een welkomstdrankje buiten op het terras. Letterlijk de winter voelen en toch overdekt! Vanuit een winterse chalet die wij op het terras plaatsen serveren onze bartenders een heerlijk Delirium kerstbier of voor de liefhebbers: glühwein. Op de achtergrond is de Après Ski muziek al hoorbaar en de fakkels en vuur ton waar marshmallows kunnen worden geroosterd maken het plaatje compleet. Uiteraard mag een warme snack in de vorm van bitterballen niet ontbreken! Het feest kan beginnen!

Diner & feest
Vervolgens vraagt de hostess iedereen naar binnen, waar wij een heel privé café voor jullie groep beschikbaar hebben! De DJ, gekleed in Après Ski stijl staat al lekker te draaien met echte Après ski hits. Ga samen met uw collega’s los op “Ich bin Anton aus Tirol” en “Ich bin wie du”! Het thema past perfect in onze bruine kroeg, die wij voor de gelegenheid extra decoreren met ski’s, enkele bierbanken, een grote sneeuwpop en andere echte Après Ski items. Tijdens dit spetterende feest zijn er vijf drankjes van de Hollandse bar inbegrepen. Wij verzorgen een Duits buffet, dat volledig aansluit bij dit Après Ski feest! Het zal jullie aan niks ontbreken! Denk hierbij aan Bratwurst, Kartoffelsalat, stamppot en nog veel meer! Uiteraard serveren wij ook een heerlijk dessert, dus komen we later op de avond langs met Apfelstrudel! En dan, wie komt daar binnen als verrassing? Onze Hollandse zanger komt de grootste Après Ski hits vertolken en zet de polonaise in! Met deze muziek uit de wintersport gebieden en de ambiance wanen jullie je in de winterse wereld!

Dresscode
Uiteraard maakt een dresscode het feest compleet! Jullie zouden iedereen kunnen vragen met het thema rekening te houden of wij kunnen optioneel voor iedereen een leuke muts regelen.

Optioneel
Dit thema feest is volledig verzorgd maar uiteraard nog uit te breiden met extra mogelijkheden. Denk hierbij aan spellen als sneeuwbal vangen, spijkerslaan of sjoelen. Tevens behoren een fotograaf, de Christmas Video Bingo en het uitdelen van kerstpakketten tot de mogelijkheden.

** PRIJSOPGAVE FEESTAVOND **

De betaling vindt plaats middels een factuur vooraf.

Aantal personen Prijs p.p. incl. 21% BTW Prijs p.p. excl. 21% BTW
40 tot 50 personen € 91,48 € 80,38
51 tot 60 personen € 82,19 € 72,70
61 tot 70 personen € 76,00 € 67,58
71 tot 80 personen € 71,58 € 63,93
81 personen of meer € 68,26 € 61,19
Geslacht: