Arrangementen Archieven - Délirium Café Amsterdam

Een arrangement voor ieder event; personeelsuitjes; vrijgezellenfeest; verjaardag of feest.

 

 Wij organiseren al langere tijd voor de professionele scheepsvaart in Amsterdam catering aan boord. Dit catering concept bieden wij nu ook aan de particuliere markt aan in de vorm van de Float-in!

 

Het Délirium Café heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en is druk in de weer geweest voor een uniek concept met een speciale ruimte waar dit geboekt kan worden

 

Terwijl de dagen steeds korter en kouder worden toveren wij onze groepsruimtes voor jullie bedrijfsfeest om tot een heuse winter parade met kraampjes, bijzonder winterentertainment en muziekacts uit alle windstreken.

 

De gasten ontvangen van deze heksen een vreemd uitziend drankje in een reageerbuisje, jullie avond vol horror is begonnen. Wanneer de gasten de locatie zien vallen ze van de ene in de andere verbazing.

 

Het feest begint al op ons terras waar onze hostessen in Duits Dirndl pakje klaar staan met een goudgeel aperitief.

 

Het nieuwste van het nieuwste product in het Delirium Café zijn onze taptafels! Deze kan je bij ons privé huren! Per taptafels kunnen er maximaal 8 personen genieten van een biertje.

 

Ben jij het andere team te snel af en bemachtig je de trofee? Speel het Escape Room Dinerspel in het Délirium Café onder het genot van een heerlijk diner!

 

Beleef de hilarische Gameshow “Ik hou van Holland, A’dam en bier” in het Délirium Café!

 
 

Onze hilarische BierQuiz in combinatie met een overheerlijk 3-gangen diner garandeert een onvergetelijke avond!

Pagina 1 van 212