Beer Battle - Nederland vs België - Délirium Café Amsterdam
do
04 jun
Beer Battle – Nederland vs België

Beer Battle – Nederland vs België

Stijgt Nederland als bierland boven België uit? Of is België nog steeds bierland nummer 1 in Europa? De strijd gaat bevochten worden in een ware beer battle!

Op donderdagmiddag 4 juni 2015 om 15.30 uur organiseert Délirium Café Amsterdam de beer battle der beer battles: Nederland vs België! De Master Biersommelier uit Nederland, Fiona de Lange, en België, Sofie Vanrafelghem, gaan tijdens de Week van het Nederlandse Bier de strijd met elkaar aan.

In de bierstijlen Blond, Dubbel, Stout, IPA en Tripel serveren de beide bierdames ieder een bier uit eigen land aan een panel van vijf bierliefhebbers. De keuze is aan hen. Is het Belgische of het Nederlandse bier de winnaar?

Wil je graag zonder verdere kosten in het panel plaatsnemen? Stuur dan voor Nederland een mail naar fiona@bierspijs.nl en voor België naar sofie@sofiesworld.be. Eind mei maken wij het panel bekend.

Iedere bierliefhebber kan altijd meedoen en meestemmen door het wedstrijdplankje deze middag te bestellen met maar liefst 10 bieren voor slechts €17,50!

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via fiona@bierspijs.nl! Tot 4 juni aanstaande!